You are here

Juni 2019 – SBO Kennismiddag – Intelligent Enterprise

Relevant blijven als groothandel

Wil je de komende jaren als Groothandel relevant blijven in een markt waar de fabrikant steeds vaker direct de eindklant vindt en er grote druk is vanuit online platformen? Dan moet je onderscheidend richting je klanten zijn. In deze uitdaging proberen wij als IT-partner onze klanten te assisteren.   

Lees meer

 

Door goed te luisteren en samen met hen de juiste keuzes te maken qua datastrategie en tooling zorgen wij ervoor dat onze klanten de toenemende druk aan kunnen en succesvol kunnen blijven. Hiervoor gebruiken wij het onderstaande model als handvat.

 

De VNSG en Serac 

De VNSG gebruikersmiddag is dé plek waar SAP Business One gebruikers en hun partners elkaar kunnen ontmoeten en hun kennis kunnen delen. Als adviespartner heeft Serac op 5 juni verteld hoe wij onze klanten helpen om onderscheidend te zijn als Groothandel door SAP Business One in te zetten als basis voor een Intelligent Enterprise.

 

Intelligent Enterprise; definitie 

De afgelopen jaren worden we continu bestookt met nieuwe termen; AI, Industry 4.0, IoT, Machine Learning en ga zo maar door. Het staat vast dat je door deze nieuwe technologieën aan het denken gezet wordt en dat je daardoor op mooie ideeën kunt komen voor je eigen organisatie. Wij vinden echter dat het gebruik van nieuwe technologieën nooit een doel moet zijn maar slechts een middel om blijvend te innoveren. Deze middelen moeten enkel ingezet worden als ze daadwerkelijk helpen om uw doelen te bereiken. Daarom definiëren wij een Intelligent Enterprise als volgt:

 

”Een organisatie die onderscheidend is door de juiste keuzes te maken qua datastrategie, ondersteund door moderne tools”