You are here

Netwerk -/- Systeembeheerder voor SAP datacenter

Serac is zeer succesvol en is op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze groei en succes kunnen stimuleren. Wil jij werken bij een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière als Netwerk -/- Systeembeheerder?  Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een:

Netwerk -/- Systeembeheerder voor SAP datacenter

De Meern / Utrecht – full time

Serac is in 2017 uitgeroepen tot SAP Business One Partner van het jaar en heeft in 2016 ook de award voor Best Performance Growth 2017 in ontvangst mogen nemen. Als netwerk-/systeembeheerder word je medeverantwoordelijk voor het beheer van onze Private Cloud omgevingen. Onze eigen systemen bevinden zich in één van de meest toonaangevende tier 3+ datacenters van Nederland. Daarnaast hebben we nog een datacenter bij ons op locatie in beheer als uitwijklocatie. Naast het beheer van honderden systemen in ons datacenter word je betrokken bij de realisatie en het beheer van de technische infrastructuur bij onze SAP klanten.

Als netwerk-/systeembeheerder signaleer en analyseer je problemen in het IT proces. Daarnaast verleen je als netwerk-/systeembeheerder ondersteuning op het gebied van IT en draag je bij aan de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van de informatiesystemen en bedrijfsprocessen.

Van een Netwerk -/- Systeembeheerder verwachten wij:

·        Afgeronde MBO-4 of HBO opleiding op het gebied van IT / kantoorautomatisering

·        Enkele jaren werkervaring in de IT / kantoorautomatisering

·        Woonachtig in de regio Utrecht

·        Kennis van Microsoft netwerken o.a. Exchange en Active Directory

·        Kennis van Linux

·        Service –en klantgericht

·        Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

·        Rijbewijs vereist

Ons aanbod:

Wij bieden een afwisselende, zelfstandige functie binnen een solide en dynamische omgeving met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket wordt ter beschikking gesteld. Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden om je kennis te vergroten.

Over Serac:

Serac is een Gold partner van SAP. Met SAP Business One leveren wij aan middelgrote ondernemingen een totaal oplossing. Voor de marktsegmenten retail, e-commerce en groothandel heeft Serac eigen oplossingen ontwikkeld. Serac is al ruim 20 jaar actief op gebied van ontwikkeling en beheer van ERP systemen. Daarnaast is Serac al ruim 5 jaar actief met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webshops, portals en webapplicaties.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacature@serac.nl t.a.v. Piet de Nijs. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Pascal de Nijs tel. 030-658 3333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.