You are here

Medior IT Business Consultant

Serac is zeer succesvol en is op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons succes en groei verder kunnen stimuleren. Wil jij werken bij een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière als lead consultant en heb je een bedrijfskundige, logistieke of economische studie afgerond? Op zoek naar een uitdaging om klant processen te vertalen naar concrete oplossingen? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een:

Medior IT Business Consultant

De Meern / Utrecht of Antwerpen – full time

Als IT Business Consultant implementeer en adviseer je klanten over SAP en Serac oplossingen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en de technische medewerkers van Serac.

In de rol van lead consultant ben je constant bezig met de optimalisatie van de logistieke, inkoop, verkoop en administratieve processen bij de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen. Daarnaast ben je als medior consultant actief in pre-sales trajecten met als werkzaamheden: geven van demo’s, uitvoeren van Quick Scans op locatie en het schrijven van blueprint documenten.

Serac biedt naast SAP Business One als ERP oplossing een aantal eigen software oplossingen voor de Retail (POS oplossing Retail XML), logistiek (WMS) en E-commerce (SAP B1 – Magento integratie). Dit zorgt een afwisselende baan waarbij je als consultant te maken krijgt met verschillende software applicaties, projecten en type klanten.

Van een Medior IT Business Consultant verwachten wij:

  • Goede sociale, communicatieve en adviserende vaardigheden
  • Leading rol in grote (internationale) SAP B1 implementaties
  • Afgeronde HBO of WO opleiding met studierichting bedrijfskunde, logistiek of economie
  • Affiniteit met software en bedrijfsprocessen
  • 2 – 5 jaar relevante ervaring met ERP of CRM software. Hetzij als consultant, hetzij als key-user bij een bedrijf dat een ERP en/of CRM systeem gebruikt zoals SAP Business One / Exact / Microsoft Dynamics / NetSuite / Unit4 / SalesForce
  • Het bezit van een geldig SAP certificaat is een pre
  • Beschikt over goede sociale, communicatieve en adviserende vaardigheden
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Ambitie en streven om je competenties elk jaar verder te ontwikkelen 

Ons aanbod:

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige functie binnen een solide en dynamisch team met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (auto/bonus/telefoon/laptop) wordt ter beschikking gesteld. Door onze kennis en ervaring met SAP software en Private Cloud, en de programmering van aanvullende functies in SAP, kunnen wij je als geen ander opleiden of begeleiden bij de verdere groei van je kennis en carrière. Binnen een snel groeiende organisatie als Serac zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien naar een senior consultant of project manager rol.

Over Serac:

Serac is Gold partner van SAP. Met SAP Business One leveren wij aan middelgrote ondernemingen een totaal oplossing. Voor de marktsegmenten retail, e-commerce en groothandel heeft Serac eigen oplossingen ontwikkeld. Serac is al ruim 20 jaar actief op gebied van ontwikkeling en beheer van ERP systemen. Daarnaast is Serac al ruim 5 jaar actief met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webshops, portals en webapplicaties. Zie voor meer informatie www.serac.nl

Solliciteren:

Zie jij jezelf als SAP Business One Consultant? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacature@serac.nl t.a.v. Martin Treur. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Martin Treur tel. 030-658 3333

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.