You are here

Europees Sales & Delivery Operations Specialist

Geeft het jou energie om samen met een team een organisatie beter te laten functioneren en daarmee hun performance te verhogen? Vind jij het analyseren en interpreteren van data leuk, maar nog leuker om de verbetering te realiseren? Wil jij onderdeel zijn van een snel groeiende ambitieuze organisatie? Dan zoeken wij jou voor de functie van

Europees Sales & Delivery Operations Specialist

Ons doel is simpel: wij willen binnen Noord-Europa dé SAP marktleider worden binnen het MKB. Dit gaan we doen door het leveren van SAP (en aanverwante) oplossingen en diensten. Binnen het SAP domein leveren wij – als enige aanbieder in de gehele Benelux – zowel SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA aan de midden markt. Dit betekent dat we de klant zo goed mogelijk willen helpen door samen te kijken naar de meest passende SAP oplossing.

Binnen onze organisatie is een constante focus op het verder optimaliseren van processen en oplossingen. Dit doen we om zowel efficiënter als effectiever te worden op gebied van Sales en onze Delivery.


Delivery
Onze delivery units leveren dienstverlening op het gebied van SAP en aanverwante producten welke SAP nog beter maken. Dit betreft zowel onze eigen ontwikkelde oplossingen als oplossingen van derden. Verder leveren wij beheer- en hostingdiensten, zowel in eigen datacenters als die van derden of hyperscalers.

Binnen deze rol ondersteun je in het zetten van targets, het meten van de afgesproken targets, het helpen aan optimalisaties met betrekking tot productiviteit, kwaliteit, bezetting en tijdigheid. Daarnaast help je bij het verder optimaliseren van processen en het realiseren van schaalbaarheid binnen onze dienstverlening.
 

Sales
Onze sales units realiseren nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe klanten. Hierbij focussen wij ons op een aantal ‘verticals’ binnen de midden markt, waarbij wij de ambitie hebben de klanten een zo breed mogelijk scala oplossing aan te bieden zodat ze een optimale ‘return on investment’ kunnen halen om zodoende sneller dan de markt te kunnen groeien. Waar wij voorloper in onze markt willen zijn, willen we onze klanten helpen om – middels een sluitende SAP oplossing – ook voorloper te zijn in hun markt.

Binnen deze rol ondersteun je in het zetten van targets, het meten van de afgesproken targets en het helpen aan optimalisaties met betrekking tot lead ontwikkeling, succes rates, marge ontwikkeling, referral business, churn en cross- en upsell.
voor mensen
 

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, richting Bedrijfseconomie, (Technische) Bedrijfskunde of Logistiek en Economie
  • Relevante ervaring met vergelijkende werkzaamheden, vanuit een soortgelijke rol of vanuit een adviesfunctie
  • Ervaring met BI tools (zoals SAP Analytics Cloud, PowerBI of soortgelijke)
  • Kennis van het schaalbaar inrichten van delivery en sales processen
  • Samen met andere teams doelen realiseren
  • Durf om nodige beslissingen te nemen
  • Schakelen op verschillende niveaus


Wie zijn wij?
Door recente fusies, zijn wij nu het grootste SAP-huis in de Benelux voor Business One, Business ByDesign en S4/HANA-oplossingen voor de MKB markt. Meer dan 200 SAP professionals worden dagelijks uitgedaagd door leuke en ambitieuze opdrachten. We leren elkaar steeds beter kennen, waarbij we graag samenkomen om successen te vieren.

We zijn een groeiend bedrijf, zowel in Nederland als daarbuiten en werken met de laatste technologie, uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een focus op werkgeluk.
 

Wat bieden we
Werk is meer dan alleen een functie die je jarenlang uitoefent. Professionals zoeken voortdurend nieuwe uitdagingen, en dat is exact wat de organisatie jou te bieden heeft. Je krijgt maximale kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen zowel de functie als binnen de organisatie. De belangrijkste kenmerken van onze organisatie zijn persoonlijk, openminded, flexibel, innovatief, betrokken en gezelligheid en samen resultaten bereiken.

We hechten veel waarde aan een veilige, diverse werkomgeving waarin ieder zichzelf kan zijn. Hierbij streven we naar inclusiviteit op de werkvloer omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld gender, etniciteit of leeftijd – meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom, wij zijn een bedrijf van en voor mensen.

Kom je erbij?
Is deze rol de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Neem dan contact op met Marianne van Berloo, T: 06- 111 454 99 / E: m.vanberloo@asecom.nl voor meer informatie of stuur meteen je cv met een korte motivatie. We nodigen je graag uit om samen met ons het verschil te maken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.