You are here

Medior ERP (SAP) Consultant

Serac een toonaangevende SAP Business One Partner in Nederland opent in Januari 2018 een Belgische vestiging in Antwerpen op de Noorderlaan. Voor u een unieke mogelijkheid om ons succes in Nederland uit te breiden naar België. Met deze uitbreiding spelen we in op de steeds grotere rol die we in de Belgische markt innemen. In de afgelopen jaren hebben we ruim geïnvesteerd, ons wegwijs gemaakt in de Belgische markt en mogen we inmiddels verschillende gerenommeerde bedrijven zoals Switch en Serax tot onze klanten rekenen.

Wil jij werken bij een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing en vanaf dag één betrokken zijn bij onze Belgische organisatie? Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière als lead consultant en heb je een bedrijfskundige, logistieke of economische afgerond? Op zoek naar een uitdaging om klant processen te vertalen naar concrete oplossingen? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een:

Medior ERP (SAP) Consultant

(Die na gebleken geschiktheid manager consultant wordt van onze Belgische vestiging.)

Antwerpen – full time

Serac is in 2017 uitgeroepen tot SAP Business One Partner van het jaar en heeft in 2016 ook de award voor Best Performance Growth 2016 in ontvangst mogen nemen. Als ERP Consultant implementeer en adviseer je klanten over SAP en Serac oplossingen. Tijdens je werk ben je betrokken bij vrijwel alle bedrijfsprocessen van de klant. Naast advies lever je ook een praktische bijdrage door vraagstukken direct te vertalen naar (technische) oplossingen. Hierbij ben je de schakel tussen de klant en de technische medewerkers van Serac.

In de rol van consultant ben je constant bezig met de optimalisatie van de logistieke, inkoop, verkoop en administratieve processen bij de klant. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbij je dagelijks te maken krijgt met nieuwe uitdagingen. Daarnaast ben je als medior consultant actief in pre-sales trajecten met als werkzaamheden: geven van demo’s, uitvoeren van Quick Scans op locatie en het schrijven van blueprint documenten.

Serac biedt naast SAP Business One als ERP oplossing een aantal eigen software oplossingen voor de Retail (POS oplossing Retail XML), logistiek (handheld scanning) en E-commerce (SAP B1 – Magento integratie). Dit zorgt een afwisselende baan waarbij je als consultant te maken krijgt met verschillende software applicaties, projecten en type klanten.

Van een Medior ERP (SAP) Consultant verwachten wij:

  • Beschikt over goede sociale, communicatieve en adviserende vaardigheden
  • Ervaring in ERP implementaties
  • Afgeronde HBO of WO opleiding met studierichting bedrijfskunde, logistiek of economie
  • Affiniteit met software en bedrijfsprocessen
  • 2 – 5 jaar relevante ervaring met ERP of CRM software. Hetzij als consultant, hetzij als key-user bij een bedrijf dat een ERP en/of CRM systeem gebruikt zoals SAP Business One / Exact / Microsoft Dynamics / NetSuite / Unit4 / SalesForce
  • Het bezit van een geldig SAP certificaat is een pre
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
  • Beheersing van de Franse taal is een pre
  • Ambitie en streven om je competenties elk jaar verder te ontwikkelen 

Ons aanbod:

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige functie binnen een solide en dynamische team met vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (auto/bonus/telefoon/laptop) wordt ter beschikking gesteld. Door onze kennis en ervaring met SAP software en Private Cloud, en de programmering van aanvullende functies in SAP, kunnen wij je als geen ander opleiden of begeleiden bij de verdere groei van je kennis en carrière. Binnen een snel groeiende organisatie als Serac zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien naar een senior consultant of project manager of manager consultants België.

Over Serac:

Serac is Gold partner van SAP. Met SAP Business One leveren wij aan middelgrote ondernemingen een totaal oplossing. Voor de marktsegmenten retail, e-commerce en groothandel heeft Serac eigen oplossingen ontwikkeld. Serac is al ruim 20 jaar actief op gebied van ontwikkeling en beheer van ERP systemen. Daarnaast is Serac al ruim 5 jaar actief met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webshops, portals en webapplicaties. Zie voor meer informatie www.serac.com

Solliciteren:

Zie jij jezelf als SAP Business One Consultant? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacature t.a.v. Erik-Jan Kerremans. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Erik-Jan Kerremans tel. +3130-658 3333.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.