You are here

Werken bij Serac België

Serac een toonaangevende SAP Business One Partner in Nederland opent in Januari 2018 een Belgische vestiging in Antwerpen op de Noorderlaan. Voor u een unieke mogelijkheid om ons succes in Nederland uit te breiden naar België. Met deze uitbreiding spelen we in op de steeds grotere rol die we in de Belgische markt innemen. In de afgelopen jaren hebben we ruim geïnvesteerd, ons wegwijs gemaakt in de Belgische markt en mogen we inmiddels verschillende gerenommeerde bedrijven zoals Switch en Serax tot onze klanten rekenen

Werken bij Serac is werken in een dynamische organisatie waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Serac biedt haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Voor alle specialistische functies bij Serac is als basis een afgeronde hogere beroepsopleiding of een academische opleiding vereist.

Nieuwe medewerkers van Serac beschikken altijd over een ruime werkervaring van minimaal 3-5 jaar in een soortgelijke functie, of dienen nadat zij bij Serac in dienst zijn getreden deel te nemen aan het trainee programma dat jaarlijks door Serac wordt georganiseerd.

Regelmatig hebben wij vacatures voor ervaren specialisten:

  • Financiële consultants
  • Logistieke consultants
  • Applicatie ontwikkelaars
  • Webshop consultants
  • Netwerk consultants

Huidige vacatures

Mocht u willen solliciteren op één van genoemde vacatures dan ontvangen wij graag uw reactie inclusief CV via e-mail: info@serac.com

Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld en de informatie wordt gedurende zes maanden bewaard. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.