You are here

Oktober 2017 - Oog voor Detail: Van Meeuwen Industries kiest voor SAP B1 9.2

Een bekende naam in de industrie van smeermiddelen voor levensmiddelfabrikanten, heeft gekozen voor Serac. Van Meeuwen, levert hoogwaardige smeermiddelen en slimme chemicals.

Lees meer

Van Meeuwen  is gevestigd in twee landen en maakt gebruik van twee SAP Business One-lokalisaties. Door deze scheiding van lokalisaties zijn er handelingen die onnodig dubbel uitgevoerd moeten worden. Aan Serac de taak om het aantal dubbele handelingen te minimaliseren. Hierbij wordt gekozen voor het gebruik van de Intercompany tool via de Serac XML-webserver.

De Intercompany tool is de oplossing voor organisaties met meerdere onderliggende bedrijven en/of lokalisaties die elkaar ondersteunen of spiegelen. De Intercompany tool verzorgt via de Serac XML-webserver het berichtenverkeer tussen deze twee bedrijven. Hierdoor kunnen wijzigingen en/of handelingen, door middel van digitale communicatie, automatisch worden doorgevoerd.

Met de intercompany tool worden bij Van Meeuwen de inkoopdocumenten die in de overige databases worden aangemaakt ook automatisch in de voorraadhoudende database aangemaakt. Daarnaast maken ze ook gebruik van de functie waarmee wijzigingen in het artikelstamgegeven vanuit de master database automatisch worden doorgevoerd in de andere database(s).

Met oog voor het kleinste detail maakt Van Meeuwen al ruim 80 jaar het grootste verschil voor klanten. Dat schept verplichtingen en moet Van Meeuwen blijven innoveren en investeren. De XML-webserver en Intercompany tool van Serac zullen bijdragen aan de groei, efficiency, automatisering en verkoop binnen Van Meeuwen. Serac is enthousiast over deze samenwerking met Van Meeuwen Industries.