You are here

April 2017 - Amac: Uitrol van 24 iCentre winkels in 2 dagen

Amac kondigde 30 maart jl. de overname van 24 iCentre winkels aan. Serac is al sinds 2010 de SAP Business One / IT partner van Amac en kreeg zodoende  31 maart de opdracht om de 24 iCentre winkels te integreren binnen het SAP Business One omnichannel concept van Amac. 

Lees meer

Amac draait bij Serac in het datacentrum, een groot voordeel bij deze overname. Derhalve hoeft Amac zich geen zorgen te maken over de IT infrastructuur die in één keer verdubbelt. Serac is 31 maart direct gestart met de voorbereidingen om de integratie zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Een naadloze aansluiting tussen de 47 winkels en de webshops van Amac en iCentre zijn van groot belang voor het succes.

In de retail is het van groot belang dat ook bij een overname de winkels open blijven.  Op 12 april heeft Amac de sleutels van iCentre ontvangen en waren de winkels dicht voor een inventarisatieronde en een kleine verbouwing. Op deze dag zijn alle 24 winkels voorzien van nieuwe randapparatuur (POS-servers en pin-automaten) en met Retail XML direct aangesloten op de back-office van Amac. 13 april gingen de eerste 12 winkels weer open en 14 april volgde de rest. De winkels zijn nu volledig geïntegreerd binnen het Amac omnichannel concept met het ERP pakket SAP Business One i.c.m. Retail XML & de Magento Connector van Serac.  

Zie ook Dutch IT-Channel: SAP partner Serac ondersteunt Amac met zijn Apple winkels en Repair Cente