You are here

Juli 2016 - Switch (Belgische APR) kiest voor SAP B1 omnichannel oplossing van Serac

Switch is een Belgische Apple Premium Reseller (APR) met 14 winkels en is na APR’s in Nederland, Ierland en Engeland de volgende die kiest voor de Serac Omnichannel oplossing. Deze Belgische APR verkoopt meer dan alleen Apple producten. Switch wil haar klanten een totaaloplossing bieden met o.a. de Macacademie. Naast het bieden van totaaloplossingen voor haar klanten wil Switch als servicegerichte organisatie haar klanten via alle mogelijke kanalen optimaal bedienen. Dit is precies waar het Omnichannel concept van Serac voor staat. 

Lees meer

Begin Oktober staat de livegang van SAP Business One i.c.m. Retail XML gepland. Om te voldoen aan de Omnichannel verwachting van haar klanten zal Switch kort daarna de Magento Connector in gebruik gaan nemen voor haar B2C, B2B en B2E Magento webshops. Om alle logistieke goederenstromen probleemloos te laten verlopen en te zorgen voor een accurate voorraad in alle winkels heeft Switch ook gekozen voor Scanning XML.

Serac gaat de gehele Private Cloud omgeving (meer dan 40 SAP Business One users) van Switch hosten in ons datacentrum in Amsterdam. Met Serac als IT partner is Switch klaar voor de toekomst.