You are here

Februari 2014 - Mauritz & Zn uit Bussum gaat live met Magento Webshop en klantenportal

De firma Mauritz & Zn verkoopt al meer dan 100 jaar bedrijfskleding aan vele bedrijven in heel Nederland. Begin dit jaar introduceerde zij haar tweede generatie Webshop met VIP-Portal om het bestelproces voor haar klanten naar een hoger niveau te tillen. In dit proces zijn zij tevens overgeschakeld naar SAP V9.0 aangevuld met de door Serac ontwikkelde SAP Fashion module. Mauritz & Zn maakt nu dus gebruik van de nieuwe en verbeterde functies van SAP 9.0 en door de combinatie met de laatste Fashion add-on is het artikelbeheer nog eenvoudiger geworden.

De Fashion module van Serac zorgt ervoor dat na het aanmaken van een masteritem, alle kleur/maat combinaties automatisch worden aangemaakt. Dat scheelt niet alleen invoertijd, maar zorgt ook dat er geen combinaties over het hoofd worden gezien. Daarnaast blijven de artikelen verbonden dus wijzigingen op master-itemniveau worden automatisch doorgevoerd naar de onderliggende subartikelen. Het unieke aan de nieuwe Webshop met VIP-Portal is dat zij alle functies van SAP en de Fashion module ondersteunen. Mauritz maakt hiermee een flinke efficiency slag voor het totale logistieke beheer .

One more thing: De nieuwe Webshop met VIP-Portal bevat een handige snelbestel-functie. Deze functie is gebaseerd is op de werkelijke, in SAP Business One bekende, maten/kleuren/logo combinaties van meer dan 25.000 personen/klanten. Verkeerde leveringen vanwege de verkeerde kleur/maat komen dus nu niet meer voor.