You are here

November 2013 - Grootste selectie Joodse boeken nu op het web beschikbaar

Lehmanns uit Newcastle is een van de grootste distribiteurs van Joodse en Hebreeuwse boeken ter de wereld. Meer dan 250.000 boeken zijn uit voorraad leverbaar. Recent heeft Serac met de Magento connector voor Lehmanns een webshop gerealiseerd. De webshop wordt volledig bestuurd en gevoed vanuit SAP Business One.Lees meer

Lehmanns uit Newcastle is een van de grootste distribiteurs van Joodse en Hebreeuwse boeken ter de wereld. Meer dan 250.000 boeken zijn uit voorraad leverbaar. Recent heeft Serac met de Magento connector voor Lehmanns een webshop gerealiseerd. De webshop wordt volledig bestuurd en gevoed vanuit SAP Business One.

Om de bezoeker te helpen bij het zoeken in de Hebreeuwse catalogus is een digitaal Hebreeuws toetsenbord  toegevoegd. Klanten kunnen kiezen voor thuisbezorging (waar dan ook ter wereld), maar kunnen ook de winkel van één van de vele partners van Lehmanns selecteren om hun bestelling op te halen. Vanwege het internationale karakter van de webshop kunnen prijzen worden getoond in Britse Ponden, Amerikaanse Dollars, Israëlische Shekels of Euro’s. De Magento webshop is ook geoptimaliseerd voor smartphones.

Lehmanns zal in haar fysieke winkels de winkeloplossing Retail XML van Serac in gebruik gaan nemen.