You are here

Maart 2021 - Asecom sluit zich aan bij Serac en Xperi!

Sinds onze fusie met Xperi vorig jaar zijn we in staat vanuit één organisatie alle SAP oplossingen aan te bieden. Met de toevoeging van Asecom en Agion (die sinds 1,5 jaar samenwerken) vergroten we nu onze SAP Business One tak. Dit resulteert in een gedreven groep van 150 SAP specialisten waarmee veel kennis, ervaring en expertise gebundeld wordt. We zijn trots en blij met deze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om samen met al deze nieuwe collega's door te groeien en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Serac en Asecom zijn sinds de start van SAP Business One in Nederland actief in de markt en beiden sinds die tijd zeer succesvol. Ooit in januari 2003 was Serac de eerste SAP Business One partner in Nederland en 5 maanden later voegde Asecom zich ook bij dit destijds exclusieve gezelschap. Wij zijn blij dat ze ons nu in 2021 gevolgd zijn in de nieuwe fusiecombinatie en heten ze van harte welkom vooral als collega maar ook als kersverse winnaar (op 4 maart jl.) van de SAP award 2020: “SAP Business One Partner van het jaar”.

Onze nieuwe onderneming zal met een bezetting van ca. 150 medewerkers en vele mooie en succesvolle klanten . Dit betekent dat we op SAP Business One gebied op afstand de grootste partij in BeNeLux worden en tot de top van Europa behoren. We kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan om ons aandeel in de totale SAP markt nog verder te vergroten. Dit willen we bereiken door de focus te leggen op integratie, motivatie en excellentie in de uitvoering.

De eerste voorbeelden van een goede samenwerking en succes binnen onze groep dienen zich al aan. Consultants die ingezet worden bij "elkaars" klanten, kennisdeling van SAP en onze eigen producten. Daarnaast lopen er reeds meerdere prospect en upgrade/migratie trajecten die gezamenlijk opgepakt worden.

De komende tijd zal in het teken staan van verdere integratie, volop werk aan de winkel om alle spelers in ons nieuwe orkest een mooie symfonie te laten spelen .