You are here

Maart 2020 - Corona, What Else?

De afgelopen maand zal in Nederland vooral herinnerd worden om het corona-virus en de ongelofelijke impact die dit op ons allen heeft. Ook binnen Serac hebben we snel moeten schakelen om ons personeel gezond te houden en onze klanten op de juiste manier te kunnen blijven ondersteunen. 

Lees meer

Zo hebben we o.a. onze implementatie van Microsoft Teams i.c.m. Jira versneld doorgevoerd, honderden personeelsleden van onze klanten extra in onze private-cloud toegevoegd én Serac bestaat inmiddels uit een A-, B- en C-Team (gelijkwaardig ingedeeld overigens). En hoewel de wereld de afgelopen weken soms stil lijkt te staan, is onze workload er vooralsnog niet minder op geworden. Buiten de extra werkzaamheden om onszelf en onze klanten remote te laten werken lopen de webshops van onze klanten als een trein. Daarnaast hebben we een aantal grote overnames binnen ons bestaande klantenbestand, die wij mogen ondersteunen. Hoewel ons kantoor akelig leeg is, wordt er dus nog genoeg werk verzet.

Gelukkig vinden we in deze tijd ook nog ruimte om eens wat interne zaken op te pakken die al een tijdje op de plank lagen. Zoals het bijwerken van de nieuwe Jira profielfoto’s van een aantal van onze medewerkers. Als tegenhanger voor alle rommelige webcam compilaties hebben wij maar eens een wat strakker alternatief in elkaar gefietst.