You are here

Maart 2018 – valerie_objects, creatieve samenwerking voor Serac!

Het jonge Belgische designlabel valerie_objects, kiest voor Serac als Magento en SAP partner! Het label staat voor unieke maar toch toegankelijke creaties, ontworpen voor dagelijks gebruik. De collectie van dit designlabel komt tot stand door nauw samen te werken met ontwerpers, architecten en kunstenaars. Serac heeft al vele Magento implementaties succesvol uitgevoerd, waardoor er veel branchekennis aanwezig is binnen ons bedrijf. 

Lees meer

Hierdoor biedt Serac stabiele oplossingen en ontstaat er meer ruimte om aandacht te besteden aan de kernactiviteiten. Zo zal er binnen valerie_objects meer tijd zijn voor de creatieve geest.

Het verhaal achter valerie_objects

valerie_objects is een relatief jong Belgisch designlabel dat door Axel Van Den Bossche en artdirector Veerle Wenes is opgericht. De combinatie van hun eigen professionele en persoonlijke voorkeur voor wat goed en mooi is heeft geleid tot het designlabel valerie_objects. Artiesten die ontwerpen voor valerie_objects zijn onder meer Muller Van Severen, Maarten Baas en Koichi Futatsumata.

Magento & valerie_objects

De Magento Connector verbindt Magento met SAP Business One en is hiermee de ideale oplossing voor valerie_objects. De collectie van valerie_objects wordt verwerkt in de Magento Webshop. Magento blinkt uit in optimale vindbaarheid door Google, mogelijkheid van meerdere webwinkels, volledige designvrijheid en integraties. valerie_objects kan zonder enige technische kennis gemakkelijk de webshop productdata zelf centraal beheren vanuit SAP Business One. Hiermee heeft Serac de perfecte integratie tussen de SAP Business One omgeving en Magento in huis.

valerie_objects maakt gebruik van de store locator gebaseerd op Google maps. De locator laat je als gebruiker van valerie_objects toe om de dichtstbijzijnde winkel of verkooppunt te vinden. Daarbij berekent hij ook de afstand tussen het zoekpunt en de gevonden locatie en is tevens geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers.

SAP Business One

Sinds 2003 is Serac al gespecialiseerd in SAP Business One en daarmee de allereerste SAP Business One partner in Nederland. SAP Business One is betaalbare en gebruiksvriendelijke software voor het MKB in de handel, productie en dienstverlening. Serac heeft een eigen implementatie methode ontwikkeld waarbij een platform wordt geboden om succesvolle afstemming van inkoop, voorraad en verkoop te realiseren. Het ondersteunt een eenduidige uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. SAP Business One is wereldwijd door meer dan 60.000 bedrijven in gebruik genomen.

Serac kijkt uit naar de verdere samenwerking met valerie_objects.