You are here

SAP Business One Tips & Tricks - Juni 2016

Regelmatig beschrijft Serac een SAP Business One functionaliteit om eindgebruikers te ondersteunen en om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Deze zogenoemde Tips & Tricks worden op LinkedIn geplaatst. De Tips & Tricks richten zich op de praktische toepassing van SAP Business One functionaliteiten en de mogelijke voordelen voor uw business. Welk type functionaliteit wordt beschreven? Dit varieert van handige weetjes tot een uitgebreide beschrijvingen van functies in nieuwste SAP Business One releases.

 

Juni stond in het teken van prijs structuren en de hiërarchie voor prijsbepaling in SAP Business One. Daarnaast heeft u kunnen lezen hoe gebruik van Sales Opportunities inzicht kan vergroten in toekomstige verkopen. Ook zijn er diverse tools beschreven om gebruikersgemak en productiviteit te verbeteren, waaronder Simple Screen Adaptation en de Enterprise Search. Op deze pagina vindt u een korte samenvatting per onderwerp en kunt u de Tips & Tricks downloaden.Efficiënt prijsmodel in SAP Business One
SAP Business One biedt een scala aan mogelijkheden wat betreft prijzen en kortingen. Naast gebruik van standaard prijslijsten kunnen ook periode- en hoeveelheidskortingen, kortingsgroepen, speciale prijzen of raamovereenkomsten worden toegepast. Het is mogelijk deze functionaliteiten te combineren, maar welke prijs verschijnt er in dit geval in uw klantorder? SAP Business One volgt een logica voor prijsbepaling. Raadpleeg nu onderstaande link en lees alles over de prijs hiërarchie voor efficiënt beheer van prijzen en kortingen en correcte prijsbepaling voor uw zakenrelaties. De volledige tip kunt u ook op LinkedIn nalezen.Inzicht in toekomstige verkopen met Sales Opportunities
Op welke wijze beheert u klantrelaties en monitort u de behoeften en wensen van uw klanten en prospecten? Bent u op de hoogte van kansen en potentiële verkopen in de markt? Lees nu hoe Sales Opportunities in SAP Business One u kunnen helpen deze informatie te beheren en inzicht te geven in uw verkooppijplijn.De volledige tip kunt u ook op LinkedIn nalezen.

 

Enterprise Search in SAP Business One HANA
Hoeveel tijd spendeert u gemiddeld per dag aan zoekacties om de juiste data op te halen uit SAP Business One? Een effectieve zoekfunctionaliteit komt de productiviteit van alle werknemers ten goede, onafhankelijk van type business, functie of niveau in de organisatie. Met de Enterprise Search in SAP Business One HANA doorzoekt u snel de volledige bedrijfsdatabase en heeft u altijd de juiste data tot uw beschikking. De volledige tip kunt u ook op LinkedIn nalezen.

 

Simple Screen Adaptation
U wilt medewerkers passende tools bieden om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken in SAP Business One. Daarnaast is het van belang te voorkomen dat gebruikers worden belemmerd door overbodige informatie en velden in hun scherm. Vanaf SAP Business One versie 9.1 is het mogelijk om schermindelingen aan te passen per functie of rol. Op deze manier kunt u gebruikersgemak vergroten en productiviteit verbeteren. De volledige tip kunt u ook op LinkedIn nalezen.

 

Wilt u meer weten? Naast bovengenoemde Tips & Tricks kunt u op het Serac YouTube kanaal video’s vinden over diverse SAP Business One functionaliteiten.