You are here

SAP Business One Tips & Tricks - April en Mei 2016

Regelmatig beschrijft Serac een SAP Business One functionaliteit om eindgebruikers te ondersteunen en om hen op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Deze zogenoemde Tips & Tricks worden op LinkedIn geplaatst. De Tips & Tricks richten zich op de praktische toepassing van SAP Business One functionaliteiten en de mogelijke voordelen voor uw business. In april en mei zijn verschillende functionaliteiten beschreven waaronder Drag & Relate en vooruitbetalingen in SAP Business One. Ook heeft u kunnen lezen hoe de nieuwe project management module in SAP Business One versie 9.2 u helpt bij het effectief managen van projecten en processen.

 

Drag & Relate

Flexibel en snel een overzicht van uw data? U kunt veel informatie raadplegen door middel van standaard SAP Business One rapporten of met behulp van een query. Wist u dat er meer handige tools beschikbaar zijn om nóg sneller relevante data op te halen? Met Drag & Relate kunt u gemakkelijk en snel master data als zakenpartners, artikelen of grootboekrekeningen koppelen aan bedrijfsprocessen zoals verkoop facturen, leveringen en inkooporders door middel van één muisklik. Klik hier om deze tip te bekijken op LinkedIn.

 

Vooruitbetalingen in SAP Business One

Minimaliseer risico’s en laat uw klanten vooruitbetalen in SAP Business One. Levert u bijvoorbeeld klant specifieke oplossingen waarvoor u een substantiële investering doet? U kunt vooruitbetalingen verwerken in SAP Business One, waarna deze automatisch worden afgestemd in de uiteindelijke factuur. In SAP Business One zijn vooruitbetalingsdocumenten beschikbaar aan zowel inkoop- als verkoopzijde.Klik hier om deze tip te bekijken op LinkedIn.

 

Succesvol project management

Met de vernieuwde project module in SAP Business One versie 9.2 kunt u projecten beheren vanuit één overzicht. Het is mogelijk om deelprojecten toe te voegen, gerelateerde SAP Business One documenten te koppelen en bijlagen op te slaan. Tevens is het mogelijk financiële data toe te voegen zodat budgetten op effectieve wijze kunnen worden beheerd en geanalyseerd.Klik hier om deze tip te bekijken op LinkedIn.

 

U kunt hier bovengenoemde Tips & Tricks downloaden, zodat u deze nog eens rustig kunt doorlezen. Voor video’s over diverse SAP Business One functionaliteiten kunt u ook terug op het Serac YouTube kanaal.