Productiviteit onderweg met de mobiele app van SAP Business One

Recente ontwikkelingen laten zien dat mobiele oplossingen ook op het gebied van ERP niet zijn weg te denken. Met de mobiele applicatie van SAP Business One kunt u direct verbinding maken met SAP Business One vanaf uw iOS of Android toestel. Op deze manier bent u altijd up-to-date en heeft u op ieder moment real-time data binnen handbereik. U heeft diverse standaard SAP Business One functionaliteiten tot uw beschikking. Zo kunt u naast het raadplegen van klant- en artikelinformatie onder andere nieuwe verkoopdocumenten creëren, voorraadstatus opvragen, prijslijsten raadplegen en CRM activiteiten toevoegen. Tevens zijn er diverse intuïtieve rapporten en dashboards beschikbaar. De app biedt in het bijzonder voordelen voor verkoopmedewerkers en managers. Zij kunnen hiermee altijd en overal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en hun tijd (onderweg) optimaal benutten

U kunt de mobiele applicatie kosteloos downloaden in de Apple App Store of Google Play Store op uw telefoon of tablet. U kunt deze vervolgens in demo modus draaien om de functionaliteiten te verkennen. Om de applicatie volledig te kunnen gebruiken met uw bedrijfsdata dient deze eenmalig geconfigureerd te worden. Serac heeft ruimschoots ervaring met het uitrollen van een mobiele strategien bij diverse klanten en ziet het als een waardevolle tool voor verhoogde productiviteit onderweg. “Uw sales heeft met de SAP Business One App altijd direct de juiste CRM informatie tot zijn beschikking.”