You are here

Serac klant wint award voor beste nieuwe webshop voor 2017

De Compu b consumentenwebshop die Serac in juni van dit jaar lanceerde gooit hoge ogen in Ierland. De B2C webshop won daar deze week in de Retail Excellence Ireland Awards de award voor beste nieuwe webshop voor 2017! Een fantastische prestatie en ook een mooie erkenning van de kracht van Serac op gebied van webdesign en -development.

Lees meer

De volledige geïntegreerde Magento webshop met SAP Business One van Compu b is van A tot Z door Serac intern ontwikkeld. Van de eerste vage ideeën tot de livegang. Het is uiteindelijk een succesvolle combinatie gebleken van de wensen van de klant en de professionele inzet van ons design- en development team.

Het traject voor een nieuwe shop begint altijd met een inventarisatie van hoe de klant zijn nieuwe shop voor ogen ziet. Compu b had vooral functionele wensen / eisen en een carte blanche voor het design. Door middel van een uitgebreid wireframe zijn de eerste richtlijnen voor het design en de functionaliteiten vastgelegd. De eerste designs die uit dit wireframe volgden werden direct enthousiast ontvangen en vormde de basis van deze nieuwe succesvolle webshop. De sfeer, de homepage en enkele belangrijke elementen stonden gelijk als een huis. Een stevige basis om op verder te bouwen met het design van de mobiele- en desktop weergave van de webshop.

Door snel, direct en transparant te schakelen met de klant houdt Serac tijdens het proces continue de wensen van de klant in het oog. Ook bij Compu b  is Serac pas gestart met bouwen nadat we volledig overtuigd waren dat Compu b zich volledig vertrouwd voelde met onze verfrissende ideeen voor het design. Serac heeft daarna de volledige functionele- en design implementatie van de webshop in eigen beheer uitgevoerd.

Deze Retail Excellence Ireland Award voor Best new webshop mag gezien worden als een mooi compliment aan het adres van Serac en de uitstekende samenwerking met onze klant en daar zijn we ook best trots op! Serac heeft hiermee bewezen ook in webdesign een sterke partner te zijn.

Bekijk de webshop van Compu b