You are here

24/7 bereikbaar zonder inzet van extra medewerkers

Onder het motto “voel je goed, voel je veilig” levert Mauritz haar klanten kwaliteit en veiligheid in de ruimste zin van het woord. Deze leverancier van professionele bedrijfskleding, schoeisel, tuin- en bosbouwgereedschappen en boomkwekerijproducten biedt meer dan kwaliteitsproducten. Mauritz verschaft haar zakenrelaties namelijk op gepersonaliseerde wijze toegang tot specifieke (klant)informatie en functies zoals het plaatsen van bestellingen en het opvragen van factuurhistorie. Hoe? De geavanceerde SAP Business One Portal van Serac helpt hierbij.

Win-win situatie

De SAP Business One Portal is een beveiligde online omgeving met real-time verbinding met uw SAP Business One database waardoor u klanten inzicht kunt geven in contactgegevens, bestellingen, budgetten, facturen, rapportages en goedkeuringsprocessen. Hiermee creëert u dus in feite een persoonlijke SAP Business One omgeving voor uw klanten 

waar zij de rol van uw binnendienst kunnen overnemen. U vergroot hiermee klantvriendelijkheid en klantloyaliteit door op ieder gewenst moment bereikbaar te zijn. Tegelijkertijd kunt u een efficiency slag maken door bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënter te gaan werken.

Hoe werkt dit in de praktijk voor Mauritz?

Dagelijks bestellen werknemers van bijvoorbeeld gemeenten bedrijfskleding en schoenen online via de SAP Business One Portal. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van vooraf gedefinieerde bestellijsten met een vaste selectie van producten. De hoofdinkoper kan eenvoudig het assortiment beheren en hier wijzigingen in aanbrengen. De gemeente Rotterdam wil haar medewerkers immers niet in het rood-wit laten rondlopen. Uiteraard mogen medewerkers wel zelf een maat selecteren. Door goedkeuringsprocessen in te stellen op basis van budget en kredietlimieten kunt u de verschillende rollen volledig naar eigen inzicht inrichten. Dankzij de SAP Business One Portal heeft Mauritz bedrijfsresultaten kunnen optimaliseren en klanttevredenheid en gebruikersgemak aanzienlijk kunnen verbeteren door hen een persoonlijke online omgeving te bieden.

Klik hier voor meer informatie over de functionaliteiten van de SAP Business One Portal