You are here

Februari 2018 - Webinar over factuurverwerking in SBO

Met ImageCapture voor SAP Business One loopt uw factuurstroom geen enkele vertraging meer op en raken uw facturen nooit meer kwijt. Om o.a. de factuurverwerking efficiënter te laten verlopen en volledige digitale fiattering toe te passen heeft Serac in samenwerking met Scan Sys de integratie gemaakt voor SAP Business One en ImageCapture. 

Lees meer

U ontvangt tegenwoordig bijna al uw facturen digitaal per e-mail. Echter de verwerking en fiattering van deze facturen is vaak een handmatige klus, waarbij het vaak voorkomt dat facturen worden geprint voor uw fiatteringsslag. Gevolg hiervan zijn velen uren handmatig werk, kans op fouten en mogelijke problemen in het fiatteerproces. 

ImageCapture voor SAP Businnes One is gebruiksvriendelijke scan en herken software voor het geautomatiseerd verwerken en archiveren van uw inkoopfacturen, pakbonnen, orderbevestigingen en projectdossiers in SAP Business One. ImageCapture integreert volledig met SAP Business One en maakt bij het verwerken van uw facturen gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit uw administratie zonder dat hiervoor periodieke synchronisatie nodig is. U beheert uw gegevens dus uitsluitend in SAP Business One! Verwerkte facturen worden direct gevalideerd en bij gebruik van workflow voor de fiattering worden geblokkeerde boekingen aangemaakt in SAP Business One

Schrijf u nu in voor het Webinar op dinsdag 20 maart van 10.00 -11.00 uur door hier te klikken.

,