You are here

Online marketing

Net als bij de bouw van een fysieke winkel stopt de ontwikkeling van een Magento webshop ook niet na oplevering. Sterker nog, Serac vindt dat de ontwikkeling dan pas echt begint. Hoe converteert de webshop? Wat vinden uw klanten ervan? Waar is ruimte voor verbetering?

Serac ondersteunt haar klanten hierin optimaal met haar e-commerce team. Gespecialiseerde vakmensen kunnen u van goed advies voorzien met betrekking tot de meest uiteenlopende e-commerce vlakken:

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Het meeste verkeer naar uw webshop komt van zoekmachines. Het is dus van groot belang om goed gevonden te worden op de voor uw webshop belangrijke zoekwoorden. De SEO specialist van Serac zorgt samen met de Magento ontwikkelaar voor de optimale vindbaarheid in de zoekresultaten.

Zoekmachine adverteren (SEA)
SEA (search engine advertising) zijn de bekende advertenties bovenaan de zoekresultaten. Wist u dat 70% van de Google gebruikers niet weet dat deze resultaten ingekocht worden? Met dit in het achterhoofd kan het dus zeker interessant zijn om hier eens naar te kijken. Onze e-commerce specialist heeft jarenlange ervaring met deze vorm van adverteren en gaat graag eens met u in gesprek.

Usability
Heeft u de bezoeker eenmaal op uw webshop, dan is het van belang dat hij/zij zo gebruiksvriendelijk en zo snel mogelijk kan navigeren binnen uw webshop. Onze designer en e-commerce expert hebben veel ervaring met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke designs en zorgen ervoor dat uw klanten een perfecte aankoop ervaren!

Data analyse d.m.v. Google Analytics en Snoobi Analytics
Meten is weten is een alom geroemde uitspraak en ook in online marketing erg belangrijk. Een pagina kan in uw ogen fantastisch zijn, maar als negen vande tien mensen hier afhaken is er toch echt ruimte voor verbetering. De e-commerce consultant is gespecialiseerd in Google Analytics en ondersteund haar klanten hierin optimaal door middel van trainingen en wekelijkse sessies.

E-mailmarketing
E-mailmarketing is niet meer weg te denken uit de online marketing wereld. Vooral voor B2B is dit een grote bron van verkeer en sales. Onze ervaring met verschillende emailpakketten zorgt ervoor dat we u ook op dit gebied optimaal kunnen bedienen en ondersteunen.

Koppelingen met derden en marktplaatsen (Google Shopping, Beslist.nl etc.)
Naast adverteren kan affiliate marketing ook een goed kanaal zijn om bezoek en sales te verhogen. Afhankelijk van uw afzetmarkt kunnen marktplaatsen en vergelijkers precies de plekken zijn waar uw doelgroep zich bevindt. De e-commerce consultant heeft ruime ervaring met datafeeds en exports en kan u precies vertellen wat de kansen en valkuilen zijn.

Internationaal
Vanwege ons internationale klantenbestand zijn we zeer goed in staat om ook internationaal te denken. Heeft u interesse in nieuwe afzetlanden of vraagt u zich af of een stap naar het buitenland de juiste is? Onze e-commerce consultant helpt u verder en onderzoekt de mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Lees dan eens verder op onze kennisbank of op de LinkedIn pagina van onze e-commerce consultant. Direct een vraag stellen? Neem hier dan snel contact op