You are here

December 2020 – Terugkijken en vooruitblikken

Ondanks dat dit jaar anders liep dan verwacht, mogen we terugkijken op een uitstekend 2020. We zijn direct gestart met de livegang van twee nieuwe, mooie SAP Business One klanten. Klanten met wie we dit jaar verder gebouwd hebben en met wie de start van een langdurige, succesvolle relatie is ingezet.

Lees meer

Inmiddels bijna niet meer voor te stellen, maar in februari waren we nog met duizenden SAP-collega’s aanwezig op de SMB Innovation Summit op Mallorca. Hier zijn we een week lang ondergedompeld in alle nieuwe ontwikkelingen en trends binnen het SAP landschap. De tegenstelling kon haast niet groter toen de volgende maand het coronavirus op de stoep stond. We zijn trots op de samenwerking met onze klanten in deze periode om in te spelen op deze nieuwe situatie. Een sterke online aanwezigheid en geïntegreerde logistiek was dit jaar bepalend voor onze klanten om succesvol met de steeds veranderende regels om te kunnen gaan. Eén van de pijlers van ons productportfolio is onze Magento integratie met SAP Business One. Ons eigen web development & design team heeft overuren gedraaid om het maximale uit de webshops van onze klanten te kunnen halen. Daarnaast hebben onze SAP-consultants geassisteerd in talloze proceswijzigingen om de achterliggende logistieke en financiële processen te stroomlijnen.

Gedurende het jaar zijn we ook druk geweest met “gewone” projecten bij onze klanten. Vier volledig nieuwe webshops, een groot aantal SAP projecten, upgrades, HANA migraties, en implementaties van onze intelligente oplossingen voor SAP Business One. Daarnaast hebben we tussen neus en lippen door nog de Innovation Project & Intelligent Enterprise Award uitgereikt gekregen vanuit SAP. Om onze klanten naar een hoger niveau te brengen op het gebied van digitale transformatie zijn we dit jaar ook begonnen met ons nieuwe app-platform. Een volledig in-house ontwikkelde applicatie, ontwikkeld met Flutter, geschikt voor iOS en Android. In deze app combineren we een onze uitgebreide kennis van integreren met SAP, met optimaal gebruiksgemak en de hoogste beveiligingsstandaarden.

Dit jaar hebben we ook vooruitgeblikt en de vele mogelijkheden gezien die de SAP-markt voor Serac te bieden heeft. Als gevolg hiervan zijn we in November gefuseerd met Xperi, dit levert ons, en onze klanten direct een aantal voordelen op:

  • 100+ medewerkers
  • 4 Vestigingen: Boxtel, de Meern, Gouda en Aalst (BE)
  • 24/7 Support
  • Volledig SAP productportfolio
  • Sterke relatie met SAP

Wanneer je als bedrijf samengaat is het evident dat er zaken zullen veranderen. Daarom is het belangrijk om ankerpunten vast te stellen. We blijven ons, ook in de toekomst, inzetten om te zorgen voor het IT-fundament en de stabiele processen die ambitieuze MKB-bedrijven nodig hebben om zorgeloos te ondernemen en het maximale uit hun business te halen. Wij blijven een one-stop-shop. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, van ontwikkeling en implementatie tot hosting en onderhoud.

Deze belofte zullen we ook in 2021 nakomen richting onze klanten. Daarnaast willen we ons in 2021 richten op het creëren van synergie in onze nieuwe groep, om onze klanten nog beter te kunnen helpen om intelligent te ondernemen.