You are here

Internationaal

Internationaal zakendoen zit in Nederland in ons bloed. Al eeuwen trekken ondernemers de grenzen over naar nieuwe markten. Uit ervaring weten we in Nederland dat het in het buitenland vaak net even anders geregeld is dan hier. Een BTW tarief, elektronische bankafschriften, ondersteuning van iDEAL, er zijn tal van zaken die goed geregeld moeten zijn. Internationaal zaken doen verlangt bedrijfssoftware die dat kan ondersteunen.

SAP is een wereldwijde onderneming en SAP Business One software is dan ook uitermate geschikt om internationaal ondernemen te ondersteunen. Zowel Nederlandse bedrijven met vestigingen in meerdere landen en buitenlandse ondernemingen met een vestiging in Nederland kunnen hun voordeel hiermee doen.

Specifieke behoeften voor internationaal zaken doen zijn veelal:

  • Meertalig
  • Meerdere valuta
  • Internationale legislatie en lokalisatie, waarbij de specifieke (belasting) kenmerken van een land beschikbaar zijn
  • Intercompany transacties
  • Consolidatie
  • Centraal beheer van stamgegevens

SAP Business One ondersteunt deze specifieke behoeften, en standaard zijn 40 landenversies beschikbaar. De faciliteiten voor onder andere Intercompany transacties en consolidatie heeft Serac direct beschikbaar. Ook voor uw netwerk dat aansluit op uw internationale ambities kunt u bij Serac terecht.

Voor u, als hoofdkantoor, realiseren wij veilige en goedkope internetverbindingen met uw vestigingen. Neemt u als filiaal van een buitenlandse onderneming SAP Business One in gebruik? Serac kan u lokaal optimaal adviseren.