You are here

Fashion

Speciaal voor bedrijven die producten in verschillende variaties aanbieden heeft Serac de Fashion Add-on ontwikkeld. Verschillende productvariaties zoals kleur, maat en uitvoering, zijn het meest bekend van de fashion branche. Toch zijn er veel meer bedrijven ook buiten de fashion branche met overeenkomstige kenmerken. Voor al deze bedrijven is een tool om product variaties eenvoudig te managen belangrijk voor een goed artikel en voorraad beleid. Daarnaast is voor presentatie van deze producten in een webshop deze tool onontbeerlijk. Productvariaties worden in SAP Business One eenvoudig aangemaakt en de presentatie in de Magento webshop sluit hier naadloos op aan.

De fashion branche omvat zowel de groothandel als de retail. Alle producten die Serac specifiek heeft ontwikkeld voor deze branches zijn toepasbaar en ondersteunen de fashion (kleuren en maten) oplossing.

De fashion branche is veelzijdig en is ongekend dynamisch. De mode- en modeaccessoiresbedrijven vormen een razendsnelle en trendgevoelige sector met veel concurrentie. Er wordt hard om de gunst van de consument gestreden. Alle ingekochte artikelen moeten op tijd verkocht worden om een goede marge te kunnen realiseren.

Aantrekkelijke, regelmatig wisselende collecties, moeten snel en kostenefficiënt via winkel of webshop voor de verkoop beschikbaar zijn. Dat moet klantvriendelijk en tegen de juiste prijs, zodanig dat de koper zich koning voelt en klant wordt. Om dit te bereiken moet de aanvoer, opslag, distributie naar de verkooppunten, het aanbod op de webshop en levering aan huis, optimaal afgestemd zijn. Het moet een gestroomlijnd proces zijn. Dat kan eigenlijk alleen door integraal te automatiseren. Dat is efficiënter en bespaart tijd en geld. Het zorgt er ook voor dat men in de dynamische fashion omgeving het overzicht kan behouden. Tijdig beschikken over de juiste informatie, betekent dat men de juiste beslissingen kan nemen op het juiste moment. Aanbod kan beter aangesloten worden op de vraag in de markt. Dé beste manier om geld te verdienen.

Serac biedt een platform om succesvolle afstemming van inkoop, voorraad en verkoop te realiseren. Het ondersteunt een eenduidige uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.

Specifieke behoeften voor de Fashion zijn:

  • Eenvoudig beheer van productvariaties
  • Integratie van productvariaties in alle systemen (webshop, kassa, etc.)

Met SAP Business One, Fashion en Magento als basis en verschillende add-ons voor zowel groothandel als retail kunt u een systeem invoeren en de concurrentie de loef afsteken.