You are here

April 2020 - Innovation Project & Intelligent Enterprise Award 2019

Deze maand hebben we van SAP de Innovation Project & Intelligent Enterprise Award voor 2019 uitgereikt gekregen. Een hele mond vol, maar het komt erop neer dat wij als SAP-partner het best onze klanten naar een hoger niveau weten te brengen op het gebied van digitale transformatie. Dit doen we door slim de kracht van SAP Business One te benutten als basis, in combinatie met onze eigen innovatieve software oplossingen.

Lees meer

In 2019 hebben we onze visie op de Intelligent Enterprise in het MKB gepresenteerd bij de Vereniging voor Nederlandse SAP gebruikers (VNSG). Door gebruik te maken van het Serac IE-model hebben we verteld hoe wij de juiste keuzes proberen te maken op het gebied van Data Strategie en (software) Tools. Door verschillende prioriteiten te stellen voor tools die gericht zijn op een degelijke datastrategie, en tools die gericht zijn op een verbeterde klantervaring, kunnen wij software oplossingen bieden die opleveren waar ze voor bedoelt zijn.
Hierdoor weten we niet alleen een efficiëntieslag te maken met degelijke automatisering maar kunnen we ook onze klanten onderscheidend laten zijn in hun branche, door te excelleren in Customer Experience. Om te laten zien hoe we dit in de praktijk toepassen, hebben we middels een aantal klant casussen gedeeld hoe onze klanten hierdoor aantoonbare competitieve voordelen weten te bereiken.

Hoewel de uitreiking dit jaar logischerwijs wat minder uitbundig was zijn we enorm trots en blij met deze erkenning vanuit SAP.