You are here

April 2015 - Bioworld: geheel vernieuwde b2b-webshop gelanceerd middels de Magento Connector

BIOWORLD is een vooruitstrevend internationaal bedrijf dat lifestyle producten ontwikkelt voor een grote groep entertainment-, fashion- en sportmerken. Hun belangrijkste productgroepen zijn kleding en mode accessoires. Serac Applications B.V. ondersteunt BIOWORLD bij hun logistieke processen en marketing activiteiten door het leveren van een geïntegreerde koppeling tussen hun webshop en SAP Business One middels de Magento Connector.

In April 2015 is een geheel vernieuwde b2b-webshop gelanceerd. De Fashion add-on van Serac vergemakkelijkt het aanmaken en beheren van fashion producten in SAP en maakt een koppeling met configureerbare producten in Magento mogelijk. Voor het automatisch e-mailen en printen van documenten uit SAP Business One maakt Bioworld gebruik van de Autodoc SAP/HSE add-on van Serac.

Lees meer

Om de complexiteit en regelgeving rondom het verkopen van licentie-gerelateerde producten in SAP Business One te bewerkstelligen is er voor Bioworld ook een klantspecifieke add-on ontwikkeld. De add-on integreert alle licentie afspraken van Bioworld met hun leveranciers in SAP B1. Hierdoor zijn er in SAP en op de webshop enkel producten beschikbaar voor eindklanten die ze volgens de bestaande licenties mogen kopen. Bij de verkoop worden de licentie gegevens opgeslagen in SAP waardoor eventuele licentiegelden geautomatiseerd betaald kunnen worden.